Voorwaarden Voorwaarden

Toegangsprijzen
Cultureel Centrum Jan van Besouw behoudt zich het recht voor om de toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht.

Consumpties
Bij geslecteerde voorstellingen mag u vooraf of in de pauze gebruik maken van het koffie/thee buffet. Consumpties mogen niet mee de theaterzaal in worden genomen.

Mobiele telefoon
Uw mobiele telefoon graag uitschakelen voor u de zaal ingaat.

Beeld- en geluidsopnames
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling te fotograferen of video- of geluidsopnames te maken. U loopt het risico dat uw materiaal en/of apparatuur op grond van beeld- en geluidsrechten van de optredende artiesten in beslag wordt genomen.

Laatkomers
U wordt vriendelijk verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij pas in de pauze toegang tot de zaal verlenen, omdat anders overige toeschouwers en optredende artiesten gestoord worden. Te laat arriveren voor een voorstelling is geen reden voor restitutie van uw toegangsgeld.

Liever geen ongevraagde mail?
CC Jan van Besouw registreert uw naam en adresgegevens om u op de hoogte te kunnen stellen, indien een voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt. Uw gegevens worden ook gebruikt voor het versturen van de theaterbrochure en andere uitingen. Mocht u dit niet op prijs stellen kunt u dit via info@janvanbesouw.nl aangeven.

Kaartverkoop Kaartverkoop

Theaterkaarten kopen kan op vier verschillende manieren:

1. via onze website www.janvanbesouw.nl
Dit kan 7 dagen per week 24 uur per dag. Bestelt u kaarten via de website, dan kunt u zelf in de meeste gevallen uw zitplaatsen uitkiezen. U kunt eenvoudig betalen via IDEAL. U ontvangt uw E-tickets binnen 24 uur na uw betaling in uw mailbox, waarna u deze dient uit te printen.

2. Bestellen via het bestelformulier
Op het bestelformulier in de seizoensbrochure kunt u aangeven welke voorstellingen u wilt bezoeken. De administratiekosten bedragen bij het bestellen via het bestelformulier € 3,50 per bestelling. U kunt de factuur die u van ons ontvangt vervolgens op een van de volgende manieren betalen:
- Betalen aan de theaterkassa door middel van: pinbetaling, met een tegoedbon van CC Jan van Besouw of een Podiumcadeaukaart.
- overmaken per bank: 
Het volledig ingevulde bestelformulier stuurt u naar CC Jan van Besouw of u levert het bestelformulier in, in de daarvoor bestemde bus bij de theaterkassa. Stuurt u in geen geval geld of een tegoedbon mee met het bestelformulier. Na uw betaling worden de e-tickets automatisch via de mail gestuurd. Wanneer er na 2 weken geen betaling ontvangen is, vervalt uw reservering.

3. Telefonisch reserveren
De theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
Bij een reservering per telefoon ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van de betaling worden de toegangskaarten thuisgestuurd. De verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij onze theaterkassa betalen op de volgende manieren:
pinbetaling, met een tegoedbon van CC Jan van Besouw, Nationale theater- & concertbon of een Podiumcadeaukaart.

Betalen met Podium Cadeaukaarten
Via internet is het mogelijk om uw bestelling te betalen met de digitale Podium Cadeaukaart. Wanneer u een Nationale Theater & Concertbon in wilt leveren, neem dan contact op met onze theaterkassa. Deze bonnen zijn alleen in te leveren bij de theaterkassa.

Verhinderd/omruilen
Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw betaalde en/of gereserveerde toegangskaarten tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorstelling retourneren/annuleren. U kunt retourneren/annuleren aan de theaterkassa of via info@janvanbesouw.nl / tel. 013-5343400.
Op het aankoopbedrag wordt dan per transactie € 2,75 aan administratiekosten in mindering gebracht. U ontvangt van ons een tegoedbon voor het resterende bedrag. Toegangskaarten van de kapelconcerten kunnen niet geretourneerd worden.

Wachtlijst
Ziet u tijdens uw online bestelling dat een voorstelling is uitverkocht, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met de theaterkassa. Dit kan via info@janvanbesouw.nl

 

Service Service

Parkeren
U kunt uw auto parkeren in de blauwe zone voor en nabij CC Jan van Besouw.
Let op de aanwijzingen voor het verplichte gebruik van de parkeerschijf, door de week overdag en op vrijdag tijdens de koopavond. U kunt ook parkeren in parkeergarage de Hovel, aan de Kalverstraat op enkele minuten loopafstand. De parkeergarage is geopend op vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur en op zondag tot en met donderdag van 07.00 tot en met 21.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het parkeren in deze garage. Er zijn voor ons theater 4 parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

Gehoorondersteuning
Wij hebben beschikking over de volgende gehoorondersteuning:
HDI302 van Sennheiser: infrarood-stethofoonontvanger die signalen kan ontvangen die zijn verzonden op 2.3MHz of 2.8MHz.

Bij aankomst kunt u aan onze gastheren of gastvrouwen doorgeven als u hier gebruik van wilt maken. Zij assisteren u zo nodig bij het gebruik.

Mindervalide
De theaterzaal heeft vijf rolstoelplaatsen. Als u gebruikmaakt van een rolstoelplaats, neemt u dan contact op met de theaterkassa. De rolstoelplaatsen zijn niet via onze website te reserveren.

Tijden Tijden

Aanvang voorstellingen
De avondvoorstellingen beginnen om 20.30 uur, tenzij anders vermeld. De matinees beginnen om 15.00 uur, tenzij anders vermeld.

Openingstijden Theaterkassa
Onze theaterkassa is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.